|
Pytania
Apr 25, 2014 19:14:04 GMT 1
Post by creative6644 on Apr 25, 2014 19:14:04 GMT 1
Na tym forum można podszywać się za admina nickiem np _admin lub admin_ ? Dlaczego forum jest na darmowym hostingu skoro macie płatną domenę dla kopalni i prawdopodobnie płatny hosting do nie podłączony, bo darmowe hostingi często nie mają takiej funkcji? Dlaczego na forum jest język angielski a nie polski? Dlaczego w kategorii "Powiadomienia" działy nie są pozamykane i każdy chyba może tam temat założyć? Nie lepiej by tylko zalogowani mogli pisać na forum?
|
|
|
Pytania
Apr 26, 2014 12:04:14 GMT 1
Post by Admin on Apr 26, 2014 12:04:14 GMT 1
Witam , Na forum nie można się podszywac nickiem _admin itp. mogę jednie ja z własnego ip napisac post tytułem admin Forum jest hostowanie przez boards ze względu na rozszerzone funkcję panelu a także łatwośc edycji , Hosting jest opłacany domene nie jest podpięta ze względu że nie ma sensu podpinac domeny forum.polishpool.pl dlatego iż na jedno by wyszło Niezarejstrowani użytkownicy nie będą mieli możliwości pisania Pozdrawiam
|
|
|
Post by creative6644 on May 1, 2014 15:48:44 GMT 1
Na tym skrypcie jest problem z "ć" jak się coś z "ć" pisze w szybkiej odpowiedzi to wrzuca tekst posta do "ć".
|
|