|
Post by Admin on Feb 28, 2014 19:36:16 GMT 1
Witam Serdecznie! Postanowiłem napisac ten temat żeby rozwiac wszystkie wątpliwości dotyczące kopalni jak i forum. Zapewne wiecie że nasza kopalnia przykłada duży nacisk na bezpieczeństwo dlatego uprzedzając pytania dlaczego forum zostało utworzone na platformie boards.net odpowiadam że ze względów bezpieczeństwa ponieważ na innych znanych kopalniach serwer ''startum'' strona www kopalni jak i forum jest utworzone na jednym serwerze co nie jest bezpiecznym posunięciem dlatego my postanowiliśmy zrobic to trochę inaczej dlatego Strona www kopalni jak i serwer stratum leży na oddzielnym serwerze szyfrowanym. Zapewne wielu z was pamięta jak z największej kopalni zostały skradzione bitcoin ponieważ administracja używała tego samego hasła do skrzynki e-mail , forum , jak i serwera my możemy zapewnic że wszystkie hasła są regularnie zmieniane i nie używamy tych samych haseł do każdej platformy narażając was górników na straty . Przypominamy żeby regularnie zmieniać hasło i nie używać tych samych haseł do każdej platformy internetowej tylko to zagwarantuję wam 100% bezpieczeństwo waszego konta. Trochę się rozpisałem ale myślę że rozwiałem wasze wątpliwości. Gdybyście mieli jakiekolwiek pytania dotyczące bezpieczeństwa lub innych zagadnień dotyczących kopalni śmiało piszcie pod tematem ! . Pozdrawiam Administracja PolishPool
|
|